Bijeenkomst voor jou als je zwanger bent of moeder bent

Loopt of liep je zwangerschap anders dan verwacht of gepland? Je keek uit naar die roze wolk, maar je kwam terecht in een donderwolk.
Worstel je met een schuldgevoel, ondanks dat je weet dat je niet schuldig bent.
Heb je complicaties (gehad), een medisch traject, keizersnede, couveusekindje, stress, een vroeggeboorte, hechtingsproblemen etc.
Je voelt je daardoor onzeker. Je praat er weinig over, maar toch wil je wel je verhaal kwijt. Je voelt je bezwaard naar anderen om weer over je zwangerschaps- of bevallingsverhaal te beginnen. En je merkt aan alles dat je je emoties niet verwerkt hebt. Je bent niet jezelf en aan de andere kant vraag je heel veel van jezelf. Je cijfert jezelf weg.
Of misschien zit je nu in een medisch traject en wil je graag delen in een kleine groep om ervaringen uit te wisselen.
Je staat er vaak alleen voor of hebt het gevoel er alleen voor te staan. In deze bijeenkomst delen we ervaringen met elkaar. Een laagdrempelige bijeenkomst met een beperkt aantal deelnemers – maximaal 4.

Locatie: Cordium, Centrum voor groei en ontwikkeling

De Ruyterstraat 65, Nijmegen 

Data:

Woensdag 23 februari 10.00 uur tot 12.00 uur

Woensdag  23 maart 10.00 uur tot 12.00 uur

Bijdrage € 15

Om in kleine groepjes te kunnen delen is er beperkt plek. 

Wissen

Hi, ik ben Lisette

en woon met mijn partner en 2 kinderen in Wijchen.

Ik ben holistisch therapeut voor moeders en begeleid jou voor, tijdens of na je zwangerschap.

Ik ondersteun jou en herken veel in je gevoelens en je emoties omdat ik uit eigen ervaring heb meegemaakt dat het niet altijd een roze wolk is.

Een paar jaar geleden is onze zoon te vroeg ter wereld gekomen waarna een pittige periode volgde voor ons als gezin. Na deze periode in het ziekenhuis merkte ik dat ik niet de oude was. Ik was moe. En door alle zorgen die ik had gehad en het zorgen voor de kinderen liep ik mezelf een beetje voorbij. Ik had onverwerkte emoties.

Door mijn emoties bij de oorzaak aan te pakken, heb ik op een krachtige en fijne manier deze periode verwerkt.

Daarom help ik nu met mijn bedrijf Wonderwissel andere vrouwen tijdens hun periode voorafgaand aan een zwangerschap om deze zo goed mogelijk voor te bereiden. Tijdens een zwangerschap ter ondersteuning, bijvoorbeeld van een medisch traject. Na de zwangerschap om emoties in balans te krijgen, je sterk en krachtig te voelen als moeder zodat jij rust en balans ervaart en in liefde en verbinding bent met jezelf.