Warm welcome for you

– Ieder mens is uniek. Wie jij bent, is gevormd door je conceptie, de tijd in de baarmoeder, je geboorte en de periode daarna. 

 

Luisteren naar het verhaal rond nieuw leven is belangrijk, omdat veel behoeften hier verbonden mee zijn. Begrip, erkenning en echte verbinding zijn daarom essentieel.

Mensen zijn sociale wezens. Verbinding is een basisbehoefte van elk mens. Maar wat is verbinding precies? Lastig om goed te omschrijven. Daarom willen wij het je laten ervaren. Hoe zorg je dat je er meer van krijgt. Wat maakt verbinding steviger. Openheid, warmte, zachtheid, zuiverheid en verbinding zijn nodig voor een zachte start. Het draagt bij om te begrijpen wie jij bent. Onze wens voor iedereen, zeker bij ontstaan van nieuw leven.

Geur, herinnering en emotie zijn nauw met elkaar verbonden. Geur wordt niet alleen waargenomen, maar ook werkelijk beleefd. Wij zetten geur bewust in om te ontspannen en helen. Leer meer over aromatherapie.

Met ons Warm Welkom, ontstaan door kennis, ervaring en ons hart, willen wij jou graag meenemen in onze visie. Samen op weg gaan naar wijsheid en tevredenheid. Onze missie is bijdragen aan liefde en levensgeluk. In de eerste bijeenkomst tunen we in op verbinding. Verwonder en beleef mee.

Wil jij door een andere kijk, bewustwording en inspiratie jezelf en je kindje beter begrijpen? Of als geboortewerker meer weten over dit onderwerp, zodat je in je werk beter kan afstemmen op behoeften?

Wij ontmoeten jou graag op 11 juli 2022 om 20.00u bij Hypericon in Nijmegen (Berg en Dalseweg 83).

Bijdrage: € 22.

Aanmelden: mail naar info@wonderwissel.nl

SEE YOU SOON

maan.konijn (Manon Zuuring) & Wonderwissel (Lisette Kotte)