E-book: jezelf weer sterk voelen in 6 stappen

 

In dit e-book ontdek je hoe je:

  • Weer grip krijgt op je emoties
  • Onderbewustzijn werkt
  • Emoties en ervaringen uit het verleden opslaat
  • Emoties zoveel invloed hebben op je dagelijks leven
  • Je bewust wordt van emoties en patronen die je los wilt laten 
  • De onderliggende oorzaak kunt achterhalen van emoties en gedrag dat steeds terug komt
  • Deze emoties en pijnen kunt verwerken en los kunt laten
  • Op jezelf kunt leren reflecteren

Ik ben Lisette. Holistisch coach voor moeders en ik help jou emoties en schuldgevoelens los te laten na je zwangerschap of bevalling, zodat jij zonder angst naar de toekomst kunt kijken, rust ervaart en weer blij in het leven staat. 

Ik herken veel in je gevoelens, omdat ik vanuit eigen ervaring heb meegemaakt dat het niet altijd een roze wolk is. Om jouw eerste stap te kunnen zetten, heb ik een e-book geschreven. Ik leer je in het e-book in een paar simpele stappen je emoties om te vormen. Na het doorlezen van het e-book begrijp je waarom je dingen doet, laat, denkt of voelt. En ik leer je hoe je die gedachten en gevoelens om zet naar hoe je je wilt voelen. 

 

Je gaat ermee akkoord dat je ook andere e-mails met tips en acties van me krijgt. Je kunt je hier te allen tijde weer voor uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om, zoals vermeld in mijn privacyverklaring.