Kinderwens?

– Over bewust zwanger worden

Wil je zwanger worden, maar lukt dit niet? Of wil je juist heel bewust zwanger worden, door voorafgaand aan je zwangerschap oude opgeslagen emoties op te schonen. 

We weten allemaal wel dat een zwangerschap fysiek wel wat van je vraagt. Maar per persoon is het wisselend welke lichamelijke ongemakken er zijn. En dat is vooraf ook niet te voorspellen. Waar de één fluitend tot 40 weken doorloopt, krijgt een ander misschien al vroeger in de zwangerschap lichamelijke klachten.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor je emotionele stuk. Waar de ene vrouw zich emotioneel sterk voelt, kan een ander zich een stuk minder sterk voelen.

Maar het mooie is wel dat je op emotioneel niveau kunt werken, zodát je je veel sterker gaat voelen. En dit heeft voordelen voor jezelf voor als je zwanger wilt worden, maar ook tijdens je zwangerschap zorgt het ervoor dat jij jezelf sterker voelt, dat je letterlijk emotioneel sterker in je schoenen staat én dat je vertrouwt op jouw (moeder)gevoel.

En als jij werkt aan jouw onverwerkte emoties of die uit je familielijn voortkomen, heeft dit als heel groot voordeel dat je deze emoties dus niet meer doorgeeft aan je kindje. Je zet al een helingsproces in voordat je kindje ter wereld komt. Jouw eicel (met cellulaire herinneringen) is namelijk al bij je oma gemaakt. 

Herken je dit?

 • Je probeert al een tijd om zwanger te worden, maar dat lukt niet. Er blokkeert iets bij jou of je partner om zwanger te worden. En je ervaart veel stress hierover.
 • Je bent mogelijk al bezig met een medisch traject om zwanger te worden, maar er is geen medische oorzaak. 
 • Je vorige zwangerschap liep niet zoals gewenst en je wilt het nu anders door vooraf al te werken aan bepaalde thema’s die je wilt oplossen.
 • Je wilt je bewust voorbereiden op je zwangerschap en het proces van zwanger zijn en geboren worden zonder bepaalde imprints beperken. 
 • Je bent onzeker over een zwangerschap en het onbekende dat gaat komen.
 • Je hebt één of meerdere miskramen gehad en je voelt je onzeker om weer zwanger te worden. Je wilt het stukje van je miskramen ‘opruimen’.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij spanningen en overtuigingen los kunt laten, zodat jij moeiteloos zwanger kunt worden. 
 • Jij volledig kunt vertrouwen op je lichaam.
 • Je baarmoeder een veilige/liefdevolle plek is in plaats van een plek van stress, zorg en verdriet.
 • Je vanaf het begin van je zwangerschap volledig met 100% bewustzijn bij deze bijzondere periode kunt zijn.
 • Jij weet wat de reden is van je miskra(a)m(en) en hier met bewustzijn aandacht aan kunt geven en dit kunt verwerken, zodat je kindje in een veilige en liefdevolle baarmoeder komt in plaats van rouw voelt. 

Dit is mogelijk voor jou en je eventuele partner door samen te werken op het onderbewustzijn. Daar waar jij herinneringen, ervaringen en emoties opslaat. Dat weet je soms niet meer bewust en soms draag je deze al mee vanuit voorgaande generaties. Als jij ze heelt, zorgt dat ervoor dat je je spanningen en overtuigingen los kunt laten en met grote waarschijnlijkheid probleemloos zwanger kunt worden.

 

Sessie

Kinderwens

In een kinderwens sessie gaan we op zoek naar wat er onbewust speelt en een zwangerschap tegenhoudt. We werken samen aan wat er naar boven komt tijdens de sessie, zodat de weg vrijgemaakt kan worden voor de komst van een klein zieltje dat bij jullie wil komen. 

Dat zwanger worden niet lukt, kan met verschillende dingen te maken hebben. Soms spelen er belemmerende overtuigingen bij jezelf, heb je bepaalde gedachten of angsten of heeft het te maken met je eigen geboorte.

Je bent je hier niet altijd bewust van dat dit speelt. Daarom kunnen we juist met NEI heel mooi op zoek gaan naar dit stukje dat in jou verborgen ligt.

Voor deze sessie reken ik € 85 per uur. Afhankelijk van wat er naar boven komt, zijn we soms wat langer bezig, maar niet langer dan 2 uur. Indien langer nodig is, plannen we een vervolgsessie. 

De voorkeur heeft dat je samen met je partner komt, omdat er bij jullie allebei mogelijk een oorzaak kan zitten.

Traject

Heel je (bewust)zijn

Tijdens het traject Heel je (bewust)zijn begeleid ik jou, en eventueel je partner, gedurende een periode van 6 tot 8 weken. Dit doe ik door middel van therapiesessies met behulp van NEI en NLP en eventueel een Verbroken Verbinding Voetmassage of Geboorte In Kaart sessie.

We stemmen de inhoud van het traject af op wat jij of jullie nodig hebben hebben, maar in ieder geval doen we 3 sessies van anderhalf tot twee uur (live of online). Daarnaast ontvang je een werkboek met tips en opdrachten. De voorkeur heeft dat je dit samen met je partner doet, omdat bij jullie allebei een blokkade kan zitten.

Alles heeft als doel dat jij aan het eind van het traject:

 1. Emotioneel goed voorbereid bent op een zwangerschap;
 2. Rustig en ontspannen zwanger kunt worden;
 3. Jouw eigen emoties uit je kindertijd hebt verwerkt, zodat er niets meer in de weg staat voor een pure en liefdevolle zwangerschap;
 4. Je emotioneel veel sterker voelt;
 5. Vertrouwt op je (moeder)gevoel;
 6. Jouw emoties of die uit je familielijn niet doorgeeft aan je kindje en deze uit je systeem zijn. Jouw eicel (met cellulaire herinneringen) is al bij je oma gemaakt. Je zet al een helingsproces in gang voordat je kindje ter wereld komt. 

De investering voor dit traject bedraagt 749 euro voor een eenmalige betaling. 

Of betaal in 3 termijnen van 266 euro.

 

Hoe vruchtbaarder jouw grond,

hoe dieper je wortels zullen groeien

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten als ik jouw hulp inschakel?

We gaan samen 1-op-1 aan de slag met waar jij aan wilt werken en wat jij wilt doorbreken. Dit brengen we eerst helder in kaart tijdens de intake. Tijdens het traject kunnen we altijd bijschaven in waar je tegenaan loopt. Veelal test ik uit de met de biotensor (dat is een meetinstrument om contact te maken met je onderbewustzijn), maar ik kan je ook praktische interventies geven, welke je zelf ook nog kunt toepassen thuis. Door te helen op het niveau van het onderbewustzijn werkt het ontzettend krachtig. En je kunt veelal zonder te veel moeite jouw “pijn” verwerken en loslaten.

Kan ik ook losse uren coaching bij jou aanvragen?

Omdat ik uit ervaring weet dat er vaak meerdere dingen geheeld mogen worden en dat er bij (aanstaande) ouder(s) en kind emoties spelen die van invloed zijn, bied ik dit aan in een traject waarbij jij de best mogelijke oplossing krijgt. Dit lukt (meestal) niet met één enkele sessie.

Voor de kinderwens sessie bied ik een uitzondering en kun je wel een losse sessie boeken. Het geeft jullie misschien net dat extra zetje dat jullie nodig hebben om zwanger te kunnen worden. Maar wil je bewust omgaan met jullie kinderwens, raad ik je wel aan het traject te doen. In het traject zetten we in op meerdere vlakken van bewustwording en heling, zodat je een optimale voorbereiding treft.

 

Worden afspraken vergoed door de zorgverzekering?

Afspraken worden niet (ook niet deels) vergoed door de zorgverzekering. Dit omdat ik vrij wil blijven om mijn eigen keuzes te maken waarin ik me wil blijven ontwikkelen, zodat ik jou het beste kan blijven bieden. Daarbij wil ik niet vastzitten aan regelgeving of eisen daarin die jou wellicht niet ten goede komen.

Als je in loondienst werkt, kun je met je werkgever overleggen of je aanspraak kunt maken op een budget dat beschikbaar is voor coaching en/of persoonlijke ontwikkeling. 

Benoem bij je werkgever wat de reden is dat je dit wilt en wat het jou kan opleveren. Voor je werkgever zal dit dan ook alleen maar in het voordeel werken als jij beter in je vel zit.

 

Ik twijfel. Kan ik met jou overleggen over wat ik moet doen?

Uiteraard! Ik denk graag met je mee, zodat ik jou op de best mogelijke manier kan helpen. 

Neem contact met me op via de contactmogelijkheden op mijn website. 

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat is zeker mogelijk.

Kijk even welk traject voor jou wenselijk is en daar vind je op de pagina ook de mogelijkheden voor betaling. Is dit voor jou niet haalbaar, neem even contact met mij op. Dan bespreken we samen wat er voor jou wel mogelijk is. Ik wil niet dat de investering voor jou een belemmering vormt om hiermee aan de slag te gaan, omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is om balans en rust te ervaren binnen het gezin. 

 

Ik vind het te duur/ik kan het niet betalen

Ik snap dat het veel geld voor je kan zijn. Maar wat ik je wil teruggeven is dat jouw gezondheid en die van je kind(eren) het allergrootste goed is. Gun jezelf de beste start van je zwangerschap. Gun jezelf vol vertrouwen in je zwangerschap te staan en naar de bevalling toe te leven. En vraag om hulp als het niet zo liep als gewenst en jij daar last van hebt. Je zult jezelf achteraf dankbaar zijn. Zie het als een investering voor je leven. Een onderhoud voor je eigen lichaam. Maar ook een investering in het helen van emoties die in de familielijn doorgegeven worden en die jij hiermee kunt stoppen. 

Happy ouders = happy kind. 

Wanneer kan ik starten?

We maken onderling afspraken over wanneer je wilt starten. Omdat het een 1-op-1 traject is, kunnen we afspreken wat voor jou prettig is hoeveel tijd je tussen de afspraken wilt laten.

 

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met me op via het contactformulier of de contactgegevens die op mijn website vermeld staan.