Jouw innerlijk pad!

Nu en op de lange termijn rust en balans voor jou en je gezin.

Stap voor stap aan de slag met je ongewenste emoties en overtuigingen en aandacht en liefde voor jezelf.

 • Creëer een positieve mindset die jou niet van je stuk laat brengen
 • Wanneer je emoties oplopen van 0 naar 100: direct toepasbare vaardigheid om je stemming te veranderen
 • Hoe laat je emoties op een simpele manier los
 • Krijg (je) vertrouwen (terug) als mama
 • Maak contact met je onderbewustzijn en ontdek dat jij zelf de oplossing in je hebt
 • Onderliggende oorzaak achterhalen en aanpakken van patronen die steeds terugkomen
 • Creëer direct meer ruimte voor je gevoelens en grenzen

 

Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.

Herken jij…

 

 • Je zorgt voor je gezin, maar loopt jezelf een beetje voorbij. Je bent constant in de weer met zorgen voor je kind(eren). Je hebt weinig behoefte aan op stap gaan, doet thuis niet veel en bent erg vaak moe. Tijd maken voor jezelf vind je moeilijk.  
 • Je hebt er altijd last van dat je minder geduld hebt en voelt je veel minder happy de laatste tijd. Je batterij begint wat op te raken. Je hebt behoefte aan meer ruimte voor je gevoelens en grenzen.
 • Je kunt niet genieten van je gezin en bent niet de moeder die je zou willen zijn. Je wilt graag meer in het moment leven en liefdevol reageren, maar toch heb je je emoties vaker dan je lief is, niet onder controle.  
 • Je hebt altijd last van irritaties aan kleine dingen. Je hebt het gevoel continue tekort te schieten en keurt delen in jezelf af.  
 • Je bent je ervan bewust dat je bepaalde patronen wilt doorbreken. Je neemt het je iedere keer voor. Maar je vervalt steeds in je oude gedrag en emoties en het lukt je zelf niet om hier uit te komen.  
 • Je kunt bepaalde dingen zelf aanpakken. Maar het proces voelt ook eenzaam. Hoe fijn is het om je te omringen met een groep gelijkgestemden?

 • Je staat open voor nieuwe dingen, hebt een positieve instelling en oplossingsgericht. Je bent een liefdevolle moeder en nieuwsgierig naar alles wat er op je pad komt. 
  Het is nu tijd voor verandering!

   

  Want dat kan zeker anders!

  Jij hoeft jezelf niet langer weg te cijferen. Je houdt je gezin draaiende, maar doordat je geen of weinig tijd voor jezelf neemt, schiet je soms uit je slof. 

  Want ik geloof dat jij een blije mama kunt zijn. En een blije mama leidt tot meer geluk, rust en balans in het gezin.

  En ik gun dat iedereen!

   

   

  Ja maar hoe dan?

  Ik geef jou de tools in handen waarmee jij zelf aan de slag kunt. Simpele oefeningen die je in je dagelijks leven kunt toepassen. 

  Het is een combinatie van meerdere factoren en heeft onder andere te maken met je eigen grenzen bewaken en tijd aan jezelf besteden. Maar ook het omgaan met je emoties en het helen van je emoties die in je onderbewustzijn liggen opgeslagen. En hier ben je je totaal niet bewust van, dus het gebeurt ongemerkt. Maar het gebeurt wel en misschien wel keer op keer. Je probeert het te veranderen maar het lukt niet. En daar gaan we verandering in brengen!

  Daarom krijg je handvatten en oefeningen om het wel te laten slagen.

  Hi, ik ben Lisette

  en woon met mijn partner en 2 kinderen in Wijchen.

  Ik ben holistisch therapeut voor moeders en begeleid jou voor, tijdens of na je zwangerschap, zodat jij zonder angst naar de toekomst kunt kijken en rust ervaart.

  Ik ondersteun jou, zodat je weer blij in het leven kunt staan. Ik herken veel in je gevoelens en je emoties omdat ik uit eigen ervaring heb meegemaakt dat het niet altijd een roze wolk is.

  Een paar jaar geleden is onze zoon te vroeg ter wereld gekomen waarna een pittige periode volgde voor ons als gezin. Na deze periode in het ziekenhuis merkte ik dat ik niet de oude was. Ik was moe. En door alle zorgen die ik had gehad en het zorgen voor de kinderen liep ik mezelf een beetje voorbij. Ik had onverwerkte emoties. 

  Door mijn emoties bij de oorzaak aan te pakken, heb ik op een krachtige en fijne manier deze periode verwerkt.  

  Daarom help ik nu met mijn bedrijf Wonderwissel andere vrouwen om de onderliggende oorzaak aan te pakken, patronen te doorbreken die voor jou niet helpend zijn en in liefde en verbinding voor jezelf te zijn. Dit gun ik jou ook.

  Ik heb diverse vrouwen 1-op-1 mogen coachen en met dit online programma alle belangrijke onderwerpen gebundeld, waar je zelf mee aan de slag kunt. 

   

  Schrijf je nu in voor de online cursus en krijg direct toegang.

  Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.

  Wil jij ook…

  • Dat je je bewust bent wat er in je gebeurt als je frustratie of irritatie voelt. Dat je dat gevoel onder controle kunt houden, in plaats van het gevoel dat je machteloos en dat het je overkomt. En dat je weet hoe je dat gevoel snel kunt veranderen. 
  • Uit je negatieve spiraal komen en een positieve mindset creëren en vasthouden. 
  • Genieten van je kinderen, vanuit pure liefde naar jezelf en je gezin kijken en opvoeden. En de moeder zijn die je graag zou willen zijn.  
  • Volledige zelfliefde ontwikkelen en die liefde ook doorgeven aan je kinderen, waardoor er rust en balans ontstaan in het hele gezin. Je laat je schuldgevoel volledig los.

  Wordt het voor jou ook tijd om jezelf de aandacht te geven die je verdient? Als je doorgaat zoals het nu gaat, kom je er moeilijker uit. Iedereen kan schuldgevoelens loslaten en rust en balans ervaren. En met de juiste tools in handen is dat ook voor jou mogelijk. 

  Is het voor jou nog te spannend om met iemand 1-op-1 aan de slag te gaan of voel je angst om je emoties en overtuigingen onder ogen te zien?

  Vind je het super eng om er met iemand over te praten? In deze online cursus kun je (lekker veilig!) zelf aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt. In de community vind je vrouwen die ook worstelen met emoties, overtuigingen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, angst, woede of frustratie. Je kunt je ervaringen delen met gelijkgestemden, maar dat hoeft niet.

  Zit er bij jou een overtuiging dat het allemaal perfect moet zijn? Dat hoeft niet! We zijn allemaal mensen en leren elke dag al doende. Ook als mama ben je het waard om tijd aan jezelf te besteden. Juist! Je leert op diverse manieren anders kijken, zodat je een positieve mindset creëert. Je krijgt handvatten en tips. Want hoe beter en lekkerder jij in je vel zit, hoe meer positieve impact dat heeft op je thuissituatie.

  Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.

  Het programma:

   

  Stap voor stap

  Wekelijkse modules

  In een complete training van 6 wekelijkse modules met elke week een ander thema ga je stap voor stap aan de slag. De modules bestaan in totaal uit 27 lessen. Als er nieuwe lessen bij komen, heb jij ook toegang tot de nieuwe lessen.

  Als je start, heb je direct toegang tot de eerste module. Vervolgens gaat er elke week een nieuwe module open. Zo leer jij stap voor stap hoe je tot rust en balans komt, hoe je je emoties onder controle krijgt zonder frustratie dat iedere keer je voornemens mislukken. Het geeft je inzicht in je onderliggende redenen waarom je iets doet. Door dat met vertrouwen aan te gaan, zal iedereen in het gezin blijer en gelukkiger worden.

  Waar bestaan de lessen uit:

  • Korte video’s met uitleg
  • Een samenvatting van het geleerde uit de les
  • Werkbladen en/of stappenplannen om zelf aan de slag te gaan

  BONUS

  Onbeperkt en life-time toegang tot de online training. Toegang tot alle updates en nieuw cursusmateriaal. 

  BONUS

  Maandelijks begeleiding van mij waarin ik tijdens een Q&A vragen beantwoord.

  BONUS

  Toegang tot de gesloten community, waar jij ruimte hebt om vragen te stellen en in contact te zijn met gelijkgestemden. Dat voelt heel veilig.

  Door deel te nemen aan de cursus geef je aandacht aan jezelf en de waardering die je verdient. 

  • Wat zou het je waard zijn als je onverwerkte negatieve emoties blijvend kunt oplossen, zodat je vanuit liefde kunt reageren?
  • Wat zou het je waard zijn om iedere dag met een happy gevoel op te staan, zin in een nieuwe dag?
  • Wat zou het je waard zijn om in verbinding te zijn met jezelf?
  • Wat zou het je waard zijn om meer rust en balans voor het hele gezin te ervaren?

  Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.

  Doe nu mee voor de speciale introductieprijs

  € 297

  Introductieprijs € 47

  Dit is nu een tijdelijk aanbod vanwege de introductie van deze online training. Stap nu in en krijg life-time toegang. De training komt voor deze prijs nooit meer terug!

   

  Wat krijg je:

  ⇒ Een complete training van 6 modules met in totaal 27 lessen met video’s, samenvattingen en werkbladen

  ⇒ Life-time toegang en toegang tot alle updates en nieuwe cursusonderdelen

  ⇒ Begeleiding van mij en mogelijkheid tot het stellen van vragen

  ⇒ Toegang tot de besloten community met gelijkgestemden

  Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.

  Veelgestelde vragen

   Wanneer is de online training?

  Je kunt direct starten en de online training op eigen tempo doorlopen. Je krijg een e-mail met de inloggegevens en je behoudt voor altijd toegang. Wekelijks gaat er automatisch een nieuwe module open, zodat jij stap voor stap aan de slag kunt, de tools in je leven kunt integreren en niet wordt overweldigd door heel veel informatie tegelijk. 

  Hoe lang duurt de cursus?

  De cursus bestaat nu uit 6 modules en wekelijks kun je aan de slag met een nieuwe module. Je kunt er natuurlijk ook langer over doen en alles rustig integreren in je leven. Je behoudt je toegang, dus volg vooral je eigen tempo.

  Voor welke leeftijd is de cursus geschikt?

  Het is geschikt voor moeders met één of meer kinderen. Vooral als je worstelt met onrustige gevoelens en emoties en op zoek bent naar rust en balans is de cursus aan te raden.

  Hoeveel tijd kost de cursus?

  Dat is per persoon verschillend en aan jou hoeveel tijd je er per week aan wilt en kunt besteden. Elke module bestaat uit meerdere onderdelen met filmpjes en werkbladen. Per onderdeel ben je gemiddeld een uur bezig.

  Maar het is ook van belang om in je dagelijks leven te ‘oefenen’, zodat je ook echt de verandering kunt maken.

  Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

  Je behoudt je toegang voor altijd, dus je kunt de cursus meerdere keren doorlopen.

  Ik twijfel, wat moet ik doen?

  Ga eens bij jezelf na waarom je twijfelt? Is het een angst om iets te veranderen? Is het een overtuiging dat het niet nodig is op dit moment. Of denk je het nog wel even zelf te kunnen? Allemaal heel begrijpelijk, want iets nieuws starten en aan jezelf werken is altijd spannend en ons onderbewustzijn wil ons daarin tegenhouden, want het bekende is veilig. Maar bedenk ook dat je daarmee niet verder komt. 

  Is de investering te groot? Denk goed na wat het jou kan opleveren door wél in jezelf te investeren en te werken aan waar jij tegenaan loopt.

  Als je twijfelt of het iets voor je is: neem gerust contact met me op door een e-mail te sturen naar: info@wonderwissel.nl.

  Ik denk graag even met je mee.

   

  Als je je aanmeldt om te starten, krijg je na betaling direct toegang tot de online cursus en de community. Je kunt alles op eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang.