Verbroken Verbinding Massage

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal. Hoewel je er geen herinneringen aan hebt, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse? De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Wanneer deze patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering. 

De Verbroken Verbinding massage is een massage waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten.

De Verbroken Verbinding massage is geschikt voor jou als moeder met je pasgeboren kindje. Als je kindje een heftige geboorte heeft gehad. Of als je als zwangere heftige situaties hebt meegemaakt, waar het kindje last van kan hebben. Denk daarbij aan het overlijden van een dierbare, een eerdere miskraam, stress, een ziekenhuisopname, het verlies van je baan. Je probeert je kindje daar natuurlijk voor af te schermen, maar doordat je bent verbonden, voelt je kindje alle emoties. Maar ook een keizersnede, een couveuseperiode of directe scheiding van de moeder na de geboorte kunnen van grote invloed zijn. Een geboorte kan een diepe imprint achterlaten voor de rest van je leven. Met de Verbroken Verbinding massage kunnen de blokkades die je ervaart, opgespoord worden en worden opgeheven. Het is het beste om zo snel mogelijk na de geboorte te helen.

Ook zeer geschikt als je een huilbaby hebt. 

Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Met behulp van de Verbroken Verbinding massage kun je direct de patronen helen, zodat bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen kunnen worden hersteld. We slaan alles op wat we tijdens de zwangerschap en tijdens de geboorte hebben meegemaakt. Je cellen onthouden alles, ook al sta je daar zelf niet elke dag bij stil. Het kan van invloed zijn op gebeurtenissen in je dagelijks leven en het kan blokkeren op bepaalde vlakken. Hierdoor kunnen deze vroege opgeslagen patronen nu nog van invloed zijn op je gedrag en klachten veroorzaken.

Daarom is de Verbroken Verbinding Massage ook geschikt als je al volwassen bent en je eigen geboortepatroon wilt herstellen of de verbinding met jezelf wilt helen.

De Verbroken Verbinding massage is op iedereen toe te passen voor het verzachten en helen van geboortepatronen. Maar kan ook met als doel het verbinden met je innerlijke zelf of het contact met je vader of moeder te versterken. Het is een heerlijk ontspannende massage.

Bij baby’s of kinderen kan het via de moeder gedaan worden. Als je hier vragen over hebt, neem gerust contact met me op.

Zo herstel je de band tussen moeder en kind of de verbinding met jezelf of een ander persoon die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken.
Tijdens de Verbroken Verbinding massage maken we gebruik van Mirre olie. Mirre olie heelt en verbindt.

Hoe beter en dieper je wortels groeien, hoe beter de boom zal groeien en bloeien, qua kleur en hoeveelheid blaadjes.

De periode in een zwangerschap zegt veel over hoe een kindje ter wereld komt. Als er veel verdriet, stress en angst was in de zwangerschap zal de bodem van de grond droog zijn en de boom minder goed kunnen groeien. Dat betekent dus dat het kindje daar ook last van kan hebben, waardoor er blokkades kunnen ontstaan. 
Wanneer alles vlekkeloos is verlopen, komt een kindje in een veel vruchtbaardere grond ter wereld. 

Gelukkig kunnen we veel helen, zodat de emoties verwerkt kunnen worden door middel van de Verbroken Verbinding massage. 

Vanwege eerdere positieve ervaringen met holistische massages, ben ik in mijn nieuwe omgeving op zoek gegaan. Niet zozeer omwille van inzichten maar wel om door een ontspannende, aandachtige behandeling de processen die in mij bezig zijn te ondersteunen. Dat is ook precies wat ik ervaren heb. 
De volgende nacht heel goed geslapen.
Ben er zeker van dat er op een dieper level gewerkt is aan een betere balans.
Ans Derks

Boek een Verbroken

Verbinding massage

Je kunt de Verbroken Verbinding massage los bij me boeken voor € 85.

Nadat je de boeking hieronder hebt gemaakt, kun je via deze link een afspraak inplannen.