Vul hier je gegevens in

om een vrijblijvend kennismakingsgesprek

aan te vragen

Dit gesprek kan op locatie plaatsvinden. Als de afstand te ver is, kunnen we ook via Zoom een kennismakingsgesprek inplannen. Om vooraf wat inzicht te krijgen in jouw situatie, verzoek ik je onderstaande vragen in te vullen. 

Ik neem zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur (op werkdagen) contact met je op.

4 + 13 =

Via Social Media ben ik terecht gekomen bij Lisette. 

Na het een en ander gelezen te hebben op haar website, sprak haar werkwijze me meteen aan. 

Vooral omdat ze zich erg bezighoudt rondom het moederschap. Haar verhaal over de vroeggeboorte van haar zoon inspireerde me meteen. Ik vind het heel mooi hoe krachtig zij daar over schrijft. Dit was dus ook de reden voor mij om contact met haar op te nemen. 

Na de vroeggeboorte van mijn dochter ervaar ik nog steeds emotionele en mentale klachten. Ik voel me vaak erg onrustig en daarom wil ik graag dit hoofdstuk kunnen afsluiten. 

Ik heb een kennismakingsgesprek gehad met Lisette om te kijken wat ze voor mij kan betekenen. Ik vond het een heel prettig gesprek, mede doordat ik echt het gevoel had dat ze me heel goed begreep. Na afloop voelde ik me ook erg opgelucht en rustig. 

Lisette heeft een erg vriendelijk en zacht karakter, waardoor het erg prettig is om met haar een gesprek te voeren. Ze is heel geduldig en luistert aandachtig naar je.  

Ik ben erg nieuwsgierig naar de sessie en kan niet wachten om te starten met haar! 

Michelle Schneberger