Contact met mij

Leuk dat je geïnteresseerd bent om met mij te gaan werken. Wil je op een laagdrempelige manier weten wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt hieronder je matchgesprek met mij boeken voor één van mijn trajecten of Geboorte In Kaart. In een matchgesprek gaan we samen in gesprek om te bekijken of we samen aan de slag willen gaan. 

Wil je een losse sessie, vul dan geen matchformulier in, maar het contactformulier hieronder. Omdat dit om een losse sessie gaat, doe ik geen zoom gesprek vooraf. We kunnen uiteraard wel even telefonisch contact hebben.

Je kunt me ook even mailen of een app sturen. Ik probeer altijd binnen 48 uur te reageren.

Vragen? 

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.  

6 + 8 =

Lisette Kotte-Ketelaar

T: 06 – 46 01 77 55

M: info@wonderwissel.nl

KvK: 52870677

BTW-id: NL001867832B73

 

Momenteel heb ik geen wachtlijst. Je kunt binnen 1-2 weken terecht.

Afspraken

Vanuit Wijchen en Nijmegen heb ik de mogelijkheid om te werken op onderstaande locaties. 

Daarnaast kunnen we op een voor jou vertrouwde plek afspreken, bijvoorbeeld bij jou thuis. Als je in Wijchen of binnen een straal van 10 km vanaf Wijchen woont, reken ik daarvoor geen reiskosten. Als je daarbuiten woont en bij jou thuis wilt afspreken, breng ik daarvoor € 0,25 per kilometer in rekening. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Online afspreken behoort ook tot de mogelijkheden (niet voor Geboorte In Kaart). Dit kan prettig zijn als je wat verder weg woont. 

Locatie Wijchen

Gezondheidswinkel De Kroon,

Markt 14, 6602 AM Wijchen

Locatie Wijchen

Body Mind Fit Centre

Stationslaan 26, 6602 BP Wijchen

Locatie Nijmegen

Sarvata – centrum voor gezondheid en welzijn

Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen

Locatie Nijmegen

Cordium – centrum voor groei en ontwikkeling

De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen

 

Wonderwissel is aangesloten bij beroepsorganistie CAT en voldoet daarmee aan de Wkkgz. De Wkkgz is de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

De Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT) is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende non-profit WKKGZ geschilleninstantie die zich specialiseert in geschillen voor complementaire en alternatieve therapeuten.