Contact met mij

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen in waar jij tegenaan loopt? Je kunt hieronder je matchgesprek met mij boeken. In een matchgesprek gaan we onderzoeken of één van mijn trajecten bij je past en jou kan helpen.

Je kunt me ook even mailen of een app sturen. Ik probeer altijd binnen 48 uur te reageren.

Vragen?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.  

8 + 10 =

 

 

Lisette Kotte-Ketelaar

T: 06 – 46 01 77 55

M: info@wonderwissel.nl

KvK: 52870677

BTW-id: NL001867832B73

 

Momenteel heb ik geen wachtlijst. Je kunt binnen 1-2 weken terecht.

Afspraken

Vanuit Wijchen en Nijmegen heb ik de mogelijkheid om te werken op onderstaande locaties. 

Daarnaast kunnen we op een voor jou vertrouwde plek afspreken, bijvoorbeeld bij jou thuis. Als je in Wijchen of binnen een straal van 10 km vanaf Wijchen woont, reken ik daarvoor geen reiskosten. Als je daarbuiten woont en bij jou thuis wilt afspreken, breng ik daarvoor € 0,25 per kilometer in rekening. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

Online afspreken behoort ook tot de mogelijkheden (niet voor Geboorte In Kaart). Dit kan prettig zijn als je wat verder weg woont. 

 

Locatie Wijchen

Body Mind Fit Centre

Stationslaan 26, 6602 BP Wijchen (Naast Leen Bakker)

Locatie Nijmegen

Sarvata – centrum voor gezondheid en welzijn

Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen

 

 

Wonderwissel is aangesloten bij beroepsorganistie CAT en voldoet daarmee aan de Wkkgz. De Wkkgz is de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

De Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT) is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende non-profit WKKGZ geschilleninstantie die zich specialiseert in geschillen voor complementaire en alternatieve therapeuten.