Hi, ik ben Lisette

– Mijn missie is om bewustzijn te creëren rondom zwanger worden, zwangerschap en de periode na de zwangerschap. Mijn passie ligt bij geboortepsychologie: hoe word jij gevormd tot wie je bent door de periode in de baarmoeder en je blauwdruk bij de geboorte. 

 

Ik woon met mijn partner Theo en twee kinderen in Wijchen Ik help vrouwen hun emoties te transformeren, zodat zij meer rust, balans en zelfliefde ervaren. Écht werk waar mijn hart letterlijk sneller van gaat kloppen. Dit is lang niet altijd zo geweest, want mijn leven was eigenlijk letterlijk lange tijd een zoektocht. Een zoektocht naar wat ik wilde. Maar wat niet lukte. Dingen doen waar mijn hart niet lag.

Die zoektocht is nu veranderd in een prachtig avontuur. Een avontuur op mijn eigen lange, liefdevolle pad. Maar hier is best wel wat aan vooraf gegaan. En daar start eigenlijk mijn passie voor wat ik nu doe.

Want 3 jaar geleden, in 2018, is onze zoon als zeer prematuur ter wereld gekomen. Een tijd van onzekerheid, heftige emoties, angstige gevoelens en je gespleten voelen doordat we veel in het ziekenhuis wilden zijn én er ook voor onze dochter wilden zijn. Dat was heftig. Een periode van 14 weken ziekenhuis en overleven. Maar daarna brak voor ons ook een pittige periode aan. Vooral ik merkte dat ik heel veel last had van onverwerkte emoties. Dat leidde tot prikkelbaarheid, boosheid, schuldgevoelens en mezelf voorbij lopen. Toen mijn zoon nog maar een halfjaar was, voelde ik desondanks dat het een goede keuze was om mezelf te ontwikkelen en ben ik de opleidingen NEI en NLP gaan doen. Dankzij deze methodieken, die naar de oorsprong gaan, namelijk naar het onderbewuste, kon ik alles uit deze periode helen en zie ik deze periode nu als een enorme kracht.

 

Nadat ik veel vrouwen heb mogen begeleiden rondom hun zwangerschap, geboorte en periode daarna, ben ik me hierin volledig gaan specialiseren. Dit is waar mijn hart ligt. Ik herken veel in je gevoelens, je emoties, je grenzen, maar het allerbelangrijkste: ik kan jou ondersteunen in hoe jij je emoties en trauma’s kunt helen. Op een vriendelijke, liefdevolle manier, zonder eindeloze praatsessies. Maar door te helen in je onderbewustzijn, waar ook de oorsprong ligt.

Alleen al in mijn directe omgeving zie ik moeders ‘worstelen’ met de combinatie van werk, gezin en kinderen, huishouden, sociaal leven, sporten, hobby’s en alle ‘ballen hoog houden’.

Het is best wel een uitdaging voor me geweest om alle emoties een plek te kunnen geven, mezelf weer tijd te gunnen en volledig in balans te zijn met alles wat belangrijk is in mijn leven.

Maar toen ik de kracht van het helen in het  onderbewustzijn ontdekte stond ik echt versteld van het resultaat. En ben ik de dingen in zo’n ander perspectief gaan zien. Dat ik het nu als iets zie waarvoor ik dankbaar ben en dat er bepaalde redenen voor zijn geweest dat dit gebeurd is.

Ook bij mijn dochter merkte ik ontzettend veel blokkades, door bepaald gedrag dat ze vertoonde. Een voorbeeld daarvan is dat ze moeite had met haar start op school. Ik merkte dat bij haar alles van die ziekenhuisperiode weer getriggerd werd, vooral het gevoel verlaten te worden.  Door met NEI in haar onderbewustzijn te helen en haar de tijd te geven de dingen op haar manier te doen, heeft ze haar plezier en vertrouwen daarin terug gekregen.

Ik gun het elke vrouw om een grote last die ze bij zich draagt, om te vormen tot een kracht en los te maken van dingen die je niet meer dienen. Zodat je jezelf en je situatie volledig accepteert, je trauma kunt verwerken, je eventuele schuldgevoel loslaat en kunt genieten van je leven en je gezin.

Typisch Lisette

Ik houd van tijd met mijn gezin doorbrengen.

En dat kan van alles zijn, van een wandeling, zwemmen of een dagje uit. Ik kan daar enorm van genieten. We houden van de natuur en gaan dan ook regelmatig het bos in in de verschillende seizoenen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig.

Ik zit op schildercursus, houd van fotograferen, kleertjes naaien voor de kinderen of samen met de kinderen knutselen. 

Ik ben dol op inspirerende boeken.

En dat kan van alles zijn. Van boeken over persoonlijke ontwikkeling, mindset, de wet van aantrekking tot spirituele boeken.

Ik heb een soort tik voor taal 

Ik irriteer me dan ook best wel aan taal- en spelfouten. Vroeger als kind was ik al erg bezig met taal en was mijn lievelingsvak ‘dictee’ 😉

Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek

Hier ben ik opgegroeid in een klein dorpje. Op mijn 17e ben ik in Utrecht gaan studeren en uiteindelijk met mijn huidige partner in Wijchen terecht gekomen, waar we nog steeds met veel plezier wonen.

Opleidingen en vakgerelateerde scholing

–  2022 Geboorte In Kaart

– 2021 Cursus Verbroken Verbinding en Verbroken Verbinding Voetreflexmassage

– 2020 NEI (Neuro Emotionele Integratie) – Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel

– 2019 NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) – Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel

Basis achtergrond

– 2007 Master Leisure Studies – Universiteit van Tilburg

– 2005 HBO Social Work – Hogeschool van Utrecht

 Alleen jij hebt invloed op hoe je je voelt.

Voelt het niet goed, verander het dan.

 Wonderwissel

Jouw innerlijk pad op het spoor

 

Wonderwissel staat voor het beste uit jezelf naar boven halen. Het stukje “Wonder” staat voor het levenswonder dat zwangerschap en nieuw leven is. In het logo waait ieder pluisje zijn eigen route en laat een uniek spoor achter. Een spoor dat een uniek pad wordt, omdat jij een uniek mens bent! Ieders geboorteverhaal is anders. Jij bent gevormd door jouw unieke imprints. 

Door met deze imprints aan de slag te gaan, kun jij onverwerkte emoties, schuldgevoelens, blokkades en patronen blijvend oplossen. Ik loop een stukje mee op jouw pad. Met als doel dat jij je meest krachtige IK kunt zijn.

 

In november 2021 stond ik met mijn verhaal in het Early Birds magazine. Klik hiernaast op de foto van het artikel om het volledige artikel te lezen.