Wat klanten zeggen

Na het luisteren van de Podcast van Anna Verwaal ben ik bij jou terrecht gekomen. Ik was op zoek naar een specialist in Nei sessies gericht op geboorte/bevalling trauma. 

Jij stelde voor om ook geboorte in kaart toe te passen. Daar twijfelde ik in het begin over, maar vond ik achteraf zeker ook waardevol. Omdat ik hierdoor nu anders naar de oorzaak van diverse eigenschappen bij zowel mijzelf als anderen kijk. Hiermee zijn we teruggegaan naar mijn eigen geboorte.

Daarnaast hebben we ook via de Nei sessies mijn angst van de eerste bevalling behandeld. Hierdoor heb ik tijdens mijn 2e zwangerschap en bevalling veel meer vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam, dan de jaren voordat ik weer zwanger durfde te worden. Dit vertrouwen in mijn eigen lichaam en een andere afloop van deze bevalling heb ik gehouden door te visualiseren, te mediteren en de rust en het vertrouwen die de sessies me hebben gegeven.

Lisette heeft mij hierbij heel goed begeleid. Tijdens de bevalling kon ik goed in mijn eigen bubbel blijven en ben ik echt in contact met mijn baby gegaan. Hierdoor kijk ik heel positief terug op mijn tweede bevalling. Hier wil ik Lisette erg voor bedanken! Ik zou haar zeker aanbevelen aan andere vrouwen die trauma ervaringen hebben rondom geboorte/bevalling.

Valeria, 38 jaar

Ik heb contact met Lisette opgenomen in verband met het slaapgedrag van ons zoontje (toen 1,5 jaar). Hij werd veel wakker, huilde veel en we vonden geen oorzaak in het ‘normale’ circuit.

Ik heb Lisette gevonden na een online zoektocht en gekeken naar: welke visie spreekt mij aan, welke foto van een NEI-coach ‘voelt goed’. Puur gevoel en tekst op de site eigenlijk. Kennis/kunde gecombineerd met een goed gevoel.

Ik vond het prettig met Lisette te werken. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd om alle kanten van het verhaal naar boven te krijgen. Lisette is meelevend, duidelijk, serieus en oplossend.

We hebben nu meer rust in huis/in de avond, begrip, inzichten in oorzaken en dus ook in hoe je dan verder een aanpak kunt bepalen.

Na de sessie met Lisette hadden we direct resultaat dat leidde tot minder ontwaken, minder onrust en minder paniek. Het zorgt ervoor dat we weer nachten kunnen doorslapen.

Als we dit niet hadden gedaan, was er nu een nog groter slaaptekort met alle gevolgen van dien (te moe om normaal te kunnen functioneren).

Dus mocht je twijfelen of tegen hetzelfde probleem aanlopen, zou ik zeggen:  ga een NEI-sessie doen joh!

Rosanne Brouwer

Doordat ik erg ziek werd tijdens mijn eerste zwangerschap, moest mijn dochtertje met 32 weken geboren worden. Een pittige tijd, zeker omdat ze 5 weken in een ziekenhuis moest verblijven. Je wordt geleefd en je zit in spanning, zeker omdat er risico’s zitten aan een vroeggeboorte. In de afgelopen jaren heeft dit met regelmaat mij achtervolgd. Hoe zal ze zich ontwikkelen, heeft ze last gehad van de tijd dat ze in het ziekenhuis lag? Zijn we goed gehecht? Dit waren vragen die ik mijzelf regelmatig stelde.

Dit waren voor mij redenen om contact op te nemen met Lisette. Lisette is een fijn persoon en ze stelt goede en open vragen. Ze daagde mij uit om dieper in te gaan op de vragen die ze mij stelde. Ik durfde mijzelf kwetsbaar op te stellen. Door de open, oprecht betrokken houding van Lisette, was ik mijzelf. Ik zou Lisette dan ook zeker adviseren bij anderen.

Afscheid nemen is een thema bij mijn dochtertje en mij. Dit vinden wij beiden lastig. In het gesprek werd stil gestaan bij de periode tussen de geboorte en het moment dat ik mijn dochter weer te zien kreeg. Hier zat 7,5 uur tussen. Mijn dochtertje lag in de couveuse en ik was erg ziek en ondertussen ook nog naar OK geweest. Ik weet nu waarom dit thema zo speelt bij ons. Van Lisette heb ik fijne praktische tips gekregen om met dit thema bezig te zijn. Het mooie is dat ik meteen verschil merk. Doordat ik hier bewust van ben geworden, heb ik meer rust gekregen in het afscheid nemen en zie ik dat mijn dochtertje makkelijker naar school gaat of bij een kindje thuis gaat spelen. Ik ben heel erg dankbaar voor deze inzichten. Ik raad iedereen aan om de geboorte in kaart te laten brengen.

Sandra Hofmans

Lisette inspireerde mij al een tijdje via haar nieuwsbrieven & blogs. Zodoende raakte ik steeds meer geïnteresseerd in haar visie, aanpak en werkwijze. Tijdens de intake voelde ik meteen begrip en begreep ik dat er mooie stappen mogelijk waren.
Doordat ik al een tijd met mezelf worstelde besloot ik met Lisette aan de slag te gaan.
De coaching en de sessies heb ik als zeer boeiend ervaren (hoe kan bijv. zoiets als een biotensor mij op afstand helpen).
En het mooie is, je hoeft zelf niet heel veel te doen tijdens een sessie.

Waar ik de laatste jaren tegen aan liep is dat mijn dochtertje mij een spreekwoordelijke spiegel voor houdt. Zonder dat ik het door had kwamen er o.a. onverwerkte emoties uit mijn jeugd naar boven. Ik was daardoor niet echt een gezellige moeder (snel geïrriteerd etc).
Ik heb meer inzicht in mezelf en mijn gedrag gekregen. En door de sessies ervaar ik inmiddels meer rust en compassie voor mezelf en mijn omgeving.
Ook kan ik door de sessies makkelijker gedachten en emoties loslaten en “mijn emmer wat leger houden” (want die liep te vaak over).

Lisette is een warme, compassievolle vrouw. Tussen de sessies door steekt ze geregeld een hart onder de riem en legt ze bij vragen duidelijk uit hoe of wat. Ze neemt de tijd en is naast de sessies door ook tussendoor bereikbaar.
Ik zou zeggen: just do it! Het kan je wat moois brengen; voor nu en voor de toekomst (voor jezelf en je omgeving).

Esther, 46 jaar

Voor mij was de reden om met Lisette aan de slag te gaan, de vroeggeboorte van onze tweeling dat veel teweeg heeft gebracht. Maar ik kon de juiste hulp niet vinden. En toen zag ik dit. Ik heb het traject als heel fijn ervaren en het heeft me veel rust gebracht. Meteen als ik de deur uit ging voelde ik verschil.

Het heeft me vooral opgeleverd dat ik het gevoel heb een goede moeder te zijn, ondanks alles dat er gebeurd is. En ook de rust die het me heeft gegeven is fijn. Ik hoop dit gevoel op langere termijn zeker vast te houden. Maar ik weet wel dat als ik dit traject niet gedaan had, ik zeker vastgelopen was. Ik ben dan ook blij dat dit op mijn pad gekomen is.

Lisette is een rustig persoon en ik zou het je zeker aanraden dit traject met haar aan te gaan.

Saskia Wijnen

Met Lisette heb ik een podcast aflevering gemaakt voor Podcast Prematuur. Zij heeft ook een vroeggeboorte meegemaakt en is nadien NEI therapeute geworden. Na de aflevering heb ik met Lisette een NEI sessie gedaan met een zorgvraag over mijn zoontje van drie. Hij is extreem te vroeg geboren en hij at niet zo goed, vooral ‘s avonds niet. Lisette kwam met behulp van vragen stellen tot de kern van het probleem. Er lag een trauma aan ten onder. Binnen een dag na de sessie zagen we al verbetering in het eten. Binnen een week at hij enthousiast zijn bordje leeg. Daarnaast zijn er ook duidelijk gedragsveranderingen zichtbaar. Zo is hij vrolijker en uit hij zich beter. Het was fijn om met Lisette deze sessie te doen. Ze is rustig en professioneel en met haar rugzak vol ervaring begreep ze ons goed en kon ze ons helpen. 

Vanessa van Otterdijk

Ik heb Lisette gevraagd naar mijn baby van 5 maanden te kijken. Ik merkte al een tijd dat hij snel van slag was door bijvoorbeeld harde geluiden of na even spelen. Hij huilde best veel.

Lisette heeft een nei sessie op afstand gedaan. Er kwam uit dat Manu snel gefrustreerd is en erg prikkelgevoelig. Hij had last van emoties die hij had overgenomen van mij tijdens het derde trimester van mijn zwangerschap. Wat daar uit kwam was zo typerend. Precies de dingen waar ik tegenaan liep in die tijd. Manu had daar nu last van. 

Na de sessie merkte in al heel snel verschil. Zo bijzonder! Mijn moeder merkte het ook al op. Mijn zoontje is sindsdien veel vrolijker en prikkels komen minder hard binnen. Ik ben Lisette daarvoor erg dankbaar! Ze is erg kundig en weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Echt heel fijn! 

Claudia

Via Social Media ben ik terecht gekomen bij Lisette. 

Na het een en ander gelezen te hebben op haar website, sprak haar werkwijze me meteen aan. 

Vooral omdat ze zich erg bezighoudt rondom het moederschap. Haar verhaal over de vroeggeboorte van haar zoon inspireerde me meteen. Ik vind het heel mooi hoe krachtig zij daar over schrijft. Dit was dus ook de reden voor mij om contact met haar op te nemen. 

Na de vroeggeboorte van mijn dochter ervaar ik nog steeds emotionele en mentale klachten. Ik voel me vaak erg onrustig en daarom wil ik graag dit hoofdstuk kunnen afsluiten. 

Ik heb een kennismakingsgesprek gehad met Lisette om te kijken wat ze voor mij kan betekenen. Ik vond het een heel prettig gesprek, mede doordat ik echt het gevoel had dat ze me heel goed begreep. Na afloop voelde ik me ook erg opgelucht en rustig. 

Lisette heeft een erg vriendelijk en zacht karakter, waardoor het erg prettig is om met haar een gesprek te voeren. Ze is heel geduldig en luistert aandachtig naar je.  

Ik ben erg nieuwsgierig naar de sessie en kan niet wachten om te starten met haar! 

Michelle Schneberger

Naar aanleiding van een blokkade die ik mijn buik voelde heb ik contact met Lisette opgenomen.

De sessie heb ik als bijzonder ervaren. Er kwamen tijdens de sessie herkenbare dingen naar voren. En ik vond het bijzonder om te zien wat de biotensor liet zien als er vragen werden gesteld door Lisette. Het heeft me een mooie ervaring opgeleverd.

Na de sessie heeft het me direct resultaat gegeven, namelijk dat ik bepaalde angsten/gevoelens heb kunnen loslaten. Ik hoop dat ik dit op lange termijn mag blijven ervaren.

Een bekende heeft mij geadviseerd naar Lisette te gaan. Lisette is als persoon toegankelijk en werkt professioneel. Dus loop jij er tegenaan dat je bepaalde gevoelens, angsten of blokkades wilt loslaten, zou ik je zeker adviseren om met Lisette contact op te nemen.

Kim Hoppenbrouwers

Via via hoorde ik over het inspirerende werk van Lisette. Na verhalen en blogs te hebben gelezen was ik enthousiast om met Lisette aan de slag te gaan.

Ik heb het werken met Lisette als heel fijn en relaxt ervaren. Bij binnenkomst meteen een warm gevoel. De sessie is hard werken voor je brein maar Lisette maakt het erg comfortabel.

Het heeft mij opgeleverd dat ik mij heel erg opgelucht voel. Ik voel me vrij, vrij van mijn pijnpunten.

Vrijwel direct na de sessie merkte ik dat mijn lichaam en geest druk bezig waren met het loslaten van mijn pijnpunten. 2 weken na de sessie had ik een droom waarin mijn hoofdstuk werd afgesloten. Ik werd wakker en zei tegen mijzelf ‘het is goed zo, het is klaar’. Sinds die tijd voel ik mij opgelucht en vrij en hoop dat dit op lange termijn zo blijft.

Onbewust heb ik mijn pijnpunten altijd met mij meegedragen. Door deze los te laten zijn dilemma’s uit dagelijks leven/ werk leven anders en prettiger en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

Ik ben met Lisette gaan werken, omdat de manier waarop ze schrijft op Facebook mij enorm aanspreekt. Het voelt persoonlijk. Eenmaal met Lisette gebeld voelde het direct vertrouwd. Haar stem is rustig en fijn om tijdens een sessie op te concentreren.

Lisette is vriendelijk, zacht maar ook erg krachtvol, fijn om mee te praten, vol passie. 

Ik zou zeggen: Go for it! Ik zou een ieder de NEI sessie aanraden, de ervaring, dicht bij je lichaam en geest staan en hier bewust mee bezig zijn geeft mij een geweldig gevoel.

Maartje Kuipers

Vooraf had ik geen idee wat te verwachten. Ik vond het fijn helemaal meegenomen te worden zonder dat ik het gevoel had dat ik van alles moest of me moest voorbereiden. Erop vertrouwende dat zou komen/gebeuren wat er op dat moment gezien mocht worden. 

Na de sessie voelde ik een heerlijke rust, die moeilijk met woorden te beschrijven is. Mijn hoofd, die altijd zo vol is met gedachten, was stil geworden. Ik was helemaal in het moment.

Ik kon weer even uitzoomen en beseffen dat alles wat gebeurt niet zozeer een direct gevolg is van ‘wie ik ben’(of denk te zijn) of ‘wat ik doe’. En ook dat er in familielijnen van generatie op generatie zoveel informatie wordt doorgegeven, waar ik zelf geen weet van heb. Ik voelde dat er een schat aan informatie in mijzelf verborgen ligt.

Wat zich aandiende voelde allemaal heel kloppend. Alsof ik het eigenlijk al wist, maar was vergeten.

Het directe resultaat was dat, door te beseffen dat er zoveel meer is dan alleen mijn gedachten, er weer wat ruimte ontstond om te voelen. In de eerste uren na de sessie voelde ik me stil, rustig en in balans. Op de langere termijn merkte ik dat ik ineens dingen deed die me voor de sessie niet of niet makkelijk lukten. Bijvoorbeeld me meer uitspreken in een gesprek met een ander. 

Ik voelde me sterker en meer in vertrouwen. Ik voelde me weer meer in ‘de flow’.  

Lisette heeft een fijne, rustige energie. Ze is er met al haar aandacht voor jou en luistert naar wat jij nodig hebt. Ze is kundig en professioneel in haar werkwijze. Bij Lisette voelde ik me veilig en gezien. 

Wat ik veel om me heen zie en hoor, is dat mensen proberen hun problemen op een verstandelijke manier te begrijpen en doorgronden. Ik heb dat ook, want je wilt een soort grip krijgen op de situatie en een oplossing bedenken. Wat ik merkte en besefte in de coaching is dat alles ligt opgeslagen in ons lichaam en onderbewustzijn. Informatie die ons denken overstijgt. En ook dat we juist met ons denken geen ruimte kunnen geven aan wat er op dat niveau plaatsvindt.  

Ons lichaam en onderbewustzijn willen maar al te graag dat we ‘verder’ komen, om ons potentieel volledig te kunnen gaan benutten. Maar met onze gedachten beperken we onszelf. Het is zo simpel eigenlijk, dat door het onderbewustzijn aan te spreken er direct op dit niveau een verschuiving plaats kan vinden, die verder doorwerkt in ons denken en handelen. 

Ik zou iedereen een NEI sessie aanraden, ook aan mensen die er wat sceptisch tegenover staan. Het is de meest simpele en zachte manier van therapie die ik ken! Je hoeft niets te doen, maar je simpelweg laten begeleiden door Lisette en je onderbewustzijn het werk laten doen 😉

Leontien Herkelman

De reden dat ik bij jou aan de slag ben gegaan is het hebben van een fysieke klacht (rug- en bekkenpijn) tijdens de zwangerschap. 

De eerste sessie gaf al direct veel inzicht met als uiteindelijke resultaat flinke vermindering van klachten en bewustwording van onderliggende oorzaken, waar ik geen weet van had. 

Ik vond het prettig met Lisette te werken. Ze heeft een hele rustige, toegankelijke houding en (ver)oordeelt niet tijdens de sessie, dat voelt veilig en vertrouwd. 

Ik zou iedereen een sessie gunnen om op zo’n makkelijke manier van een klacht of ongemak af te komen. Je hoeft er zelf niets voor te doen, het doet geen pijn en het geeft juist inzicht in bepaalde onbewuste gedragingen of gedachten en gevoelens wat weer verhelderend kan werken.

Femke van Dijk

Onze dochter (5 jaar) moest gemiddeld twee keer in de maand ‘s avonds in bed overgeven. De reden hiervan was voor ons als ouders onverklaarbaar maar wij konden dit aan de hand van voeding niet verklaren, wat we in eerste instantie wel probeerden.
Uiteindelijk zijn we bij Lisette uitgekomen en na een sessie bleek dat het overgeven veroorzaakt werd door een opeenstapeling van emoties, welke onze dochter onvoldoende los kon laten, waardoor het er dus letterlijk uit kwam middels het overgeven. Nadat Lisette dit adequaat en geduldig met onze dochter besprak en haar gerelateerde vragen stelde, werden er veel situaties inzichtelijk en werd duidelijk waarom ze moest overgeven.
Met deze informatie en kennis kunnen we hier nu op anticiperen, met als gevolg dat ze na deze 
sessie tot op heden niet meer heeft overgegeven! 
Als we deze verklaring voor het overgeven niet hadden geweten, hadden we vermoedelijk eerst in de medische wereld naar een oplossing gezocht, omdat we van tevoren niet gedacht hadden dat dit een psychische oorzaak had.
Merel, 33 jaar

In mijn nieuwe rol als moeder van twee kinderen voelde ik me onzeker en onrustig. Mede dankzij coaching met Lisette heb ik weer de positiviteit terug gevonden. Lisette weet de juiste belemmeringen aan het licht te brengen en deze met veel empathie te behandelen.

Brenda, 35 jaar

In de nacht werd ik wakker met enorme pijn in mijn elleboog. Hij was dik, vurig en zeer pijnlijk. Lisette heeft hier een consult op afstand op gedaan. Dit ging door middel van een foto die ik haar stuurde. Er bleek een slijmbeursontsteking in mijn elleboog te zitten. Na het consult merkte ik na één dag verschil, de pijn nam af en de zwelling verminderde. Ook werd mijn elleboog minder vurig. Een bezoek aan de huisarts wees ook uit dat het een slijmbeursontsteking was. Wegens de reeds afnemende klachten was het advies om de elleboog rust te geven. Na enkele dagen zette de afname van klachten verder door en na twee weken waren de klachten volledig verdwenen!

Bas, 35 jaar

Ik wist in het begin niet wat ik kon verwachten. Door Lisette ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met NEI. Ik ben naar Lisette toe gegaan, omdat ik veel verdriet voelde, angstgevoelens en schuldgevoelens had na de geboorte van mijn dochter. Lisette had me wel het een en ander uitgelegd. Maar ik vond de eerste sessie erg spannend. Die spanning was eigenlijk helemaal niet nodig. Bijzonder wat er uitgetest werd. Dit klopte helemaal voor mij en dit had ik zonder een NEI-test niet geweten. Het raakte tot in de kern. Lisette stelde me de eerste keer al snel op mijn gemak. Eigenlijk voelde ik na de eerste sessie al direct veel meer rust. Ik heb nog wat sessies te gaan, maar ben nu al blij en dankbaar wat het me heeft opgeleverd. Ik ben benieuwd wat me nog meer te wachten staat.

Gaby

Ik heb een hele fijne Verbroken Verbinding voetmassage mogen ontvangen. Ik werd geïnspireerd door Lisette haar berichten op social media en las over de Verbroken Verbinding massage. Dit was eigenlijk precies wat ik nodig had en zocht, maar ik kende het niet. Ik heb een sessie gedaan voor mezelf en eentje voor mijn zoontje van bijna 1. Hij heeft een heftige geboorte gehad, die we nu op deze manier een plek hebben kunnen geven. Mijn zoontje huilde altijd veel. Nu begrijp ik dat dat verdriet is dat te maken heeft met de geboorte. Dat hij iedere keer werd teruggegrepen naar zijn heftige geboorte. Hij is na de geboorte bij mij weggehaald, waardoor de hechting ook niet goed was. We hebben dit op deze manier heel mooi kunnen herstellen.  

Daarnaast vond ik het een heerlijk ontspannende massage. Echt even een moment voor jezelf. Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Annemarie

Tijdens mijn tweede zwangerschap voelde ik me de eerste weken helemaal niet lekker en erg vermoeid. Mijn eerste zwangerschap was een pittige en heftige periode, met best wel wat complicaties. Ik heb daarin veel angsten gehad, die eigenlijk in mijn tweede zwangerschap allemaal weer boven kwamen. Ik dacht dat ik het wel een plekje had gegeven, maar ik zag enorm op tegen de bevalling en voelde spanning bij het zwanger zijn. Door de fijne begeleiding van Lisette kon ik weer genieten. Na een paar sessies kon ik mijn angsten loslaten.

Evelien