De investering in jezelf

Stel jezelf de vraag wat het je brengt dat je nu niet kunt genieten van je gezin en dat je niet de moeder bent die je zou willen zijn. Waarschijnlijk brengt dit jou niet verder. En levert het je alleen maar meer frustratie en boosheid op. 

Wat zou het met je doen als je in verbinding bent met jezelf en je de rust ervaart waar je naar verlangt. Dat je zelf in balans bent en daarmee ook je kind(eren). Dat je rust in je hoofd ervaart en positieve gedachten hebt.

Gun het jezelf en zie het als een investering in jezelf waar je je hele leven van profiteert. Wat is dat je waard?

Verkennend gesprek

Wil jij weten wat jij in jouw specifieke situatie kunt doen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan.

We brengen samen in kaart waar je staat en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Vergoedingen

Afspraken worden niet (ook niet deels) vergoed door de zorgverzekering. Dit omdat ik vrij wil blijven om mijn eigen keuzes te maken waarin ik me wil blijven ontwikkelen, zodat ik jou het beste kan blijven bieden. Daarbij wil ik niet vastzitten aan regelgeving of eisen daarin die jou wellicht niet ten goede komen.

Als je in loondienst werkt, kun je met je werkgever overleggen of je aanspraak kunt maken op een budget dat beschikbaar is voor coaching en/of persoonlijke ontwikkeling. 

Benoem bij je werkgever wat de reden is dat je dit wilt en wat het jou kan opleveren. Voor je werkgever zal dit dan ook alleen maar in het voordeel werken als jij beter in je vel zit.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten als ik jouw hulp inschakel?

We gaan samen 1-op-1 aan de slag met waar jij aan wilt werken en wat jij wilt doorbreken. Dit brengen we eerst helder in kaart tijdens de intake. Tijdens het traject kunnen we altijd bijschaven in waar je tegenaan loopt. Veelal test ik uit de met de biotensor (dat is een meetinstrument om contact te maken met je onderbewustzijn), maar ik kan je ook praktische interventies geven, welke je zelf ook nog kunt toepassen thuis. Door te helen op het niveau van het onderbewustzijn werkt het ontzettend krachtig. En je kunt veelal zonder te veel moeite jouw “pijn” verwerken en loslaten.

Kan ik ook losse uren coaching bij jou aanvragen?

Omdat ik uit ervaring weet dat er vaak meerdere dingen geheeld mogen worden en dat er bij moeder en kind emoties spelen die van invloed zijn, bied ik dit aan in een traject waarbij jij de best mogelijke oplossing krijgt. Namelijk onverwerkte emoties blijvend oplossen. Dit lukt niet met één enkele sessie.

Per maand heb ik enkele plekken voor losse coachingsessies. Echter zijn dit vooral plekken voor een lichamelijke klacht of een overtuiging waarbij je aan één sessie genoeg hebt of één sessie kan verlichten. Wil je dit graag, neem dan contact met me op.

 

Ik twijfel. Kan ik met jou overleggen over wat ik moet doen?

Uiteraard! Ik denk graag met je mee, zodat ik jou op de best mogelijke manier kan helpen. 

Neem contact met me op via de contactmogelijkheden op mijn website. 

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat is zeker mogelijk.

Voor het coachtraject van 8 weken kun je in maximaal 3 termijnen van € 209,- betalen. 

Voor het coachtraject van 12 weken kun je in maximaal 4 termijnen van € 259,- betalen. 

(Ik reken daarvoor een klein bedrag aan administratiekosten per termijnbetaling)

 

Ik vind het te duur/ik kan het niet betalen

 Ik snap dat het veel geld voor je kan zijn.

Maar wat ik je wil teruggeven is dat mijn prijzen een directe weerspiegeling zijn van de kwaliteit van mijn werk. Hierdoor kan ik mijn prijs niet verlagen. Ik wil mijn klanten op het hoogste niveau kunnen helpen, zodat ze de beste resultaten behalen.

Is dit (nog) niet haalbaar voor jou, weet dan dat er genoeg coaches zijn die wel aansluiten op jouw wensen.

Wanneer kan ik starten?

We maken onderling afspraken over wanneer je wilt starten. Omdat het een 1-op-1 coachingstraject is, kunnen we afspreken wat voor jou prettig is hoeveel tijd je tussen de afspraken wilt laten.

 

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met me op via het contactformulier of de contactgegevens die op mijn website vermeld staan.